Jospa nyt alkais jotenki toimiin tää bloggaus homma... Vihdoinki sain ittelleni tehtyä tämän blogin (monen meinauksen jälkeen), ja nyt alkuun olen vain lähinnä lisäilyt kuvia ja sen semmoista mitä arkistoistani löytyy.  Tuntuu etten halua että kenenkään tarvii ihan tyhjää sivua selailla... Lisäilen ohjeita pikku hiljaa, jos jokin ohje puuttuu, niin pyydä sitä vaikka kommenteissa! Lisään sitten mahdollisimman pian. Aika paljon yritän testailla uusia juttuja, ja ohjetta en edes kirjoita ylös jos se ei ole hyvää . Ja aika paljon teen samoilla ohjeilla, mutta saatan aina muokata niitä fiiliksen mukaan. Eilenki tein cupcakeseja (normi cupcake ohjeella), mutta vaihdoin maustamattoman jugurtin creme fraichen ja kermaan. Lisäsin ihan suorilta vain reilusti vadelmia, ja hyvä tuli. Pikkusen aina epäilyttää toimiiko ihan niinko ajattelee, mutta yleensä tulee hyvää.

Niinko varmaan heti huomaa rakastan kakkujen tekoa, ja lähinnä siinä haluan kokeilla kokoajan uutta! Kiitokset kaikille jotka luottaa niin paljon että uskaltavat tilata minulta niitä. Teen aina parhaani, ja mitää totaalista katastrooffia ei ole vielä syntynyt.  Toinen intohimoni on cupcakes (eli muffinssit, mutta mielestäni muffinssi on kuivahko pulla ilman kuorrutusta, eli sanon niitä cupcakeseiksi koska ne taas on mielestäni meheviä, täytettyjä ja kuorrutettuja), näissäkin yritän kokoajan löytää uusia juttuja, vielä en ole sitä täydellistä cupcakea maistanut... Ja sitten kolmas juttu on juustokakut ja hyydykekakut...    Meinasin kokonaan unohtaa voileipä kakut... Ne on kans niin kivoja tehä...

Aikalailla tärkeimmät jutut ittelleni on se tekeminen, hyvä maku ja kaunis loppu tulos... Eli myöskin se kaunis lopputulos! Monet sanoo et se maku on tärkein, ja niinhän se oikeasti onkin, mutta minulle on tosi tärkeää et myös näyttää hyvältä... Kaikkihan ei näytä siltä mitä oli suunnitellu, ja oikeastaan kaikki mitä teen vaatii vielä tosi paljon harjottelua, mutta eiköhän se tästä.   Ainakin rakastan sitä mitä teen!