200 g vaahtokarkkeja

1/2 dl vettä

n. 1 1/2 pkt tomusokeria

öljyä

(väriä)

Öljyä kulho, laita vaahtokarkit kulhoon. Kaada vesi päälle. Lämmitä mikrossa pienissä pätkissä ja sekoittele välissä, kunnes vaahtikset ovat kokonaan sulaneet.

Sekoita massa ja siivilöi sekaan tomusokeria, kunnes massa on vähän kiinteämpää.

Nosta massa tomusokeroidulle pöydälle ja jatka työstämistä öljytyin sormin pöydällä. Kun massa on suurinpiirtein koossa pysyvää mutta kuitenki vielä aika tahmeaa, siirrä massa tomusokeroidun kelmun päälle. Sihtaa päälle tomusokeria. Kääri tiiviisti kelmuun ja laita vetäytymään jääkaappiin mielellään seuraavaan päivään.

Kun massa otetaan käyttöön sitä lämmitetään mikrossa muutaman sekunnin pätkissä ja aletaan vaivaamaan tomusokeroidun pöydän päällä. Kun massa ei enää tartu käsiin, siittä kaulitaan tasapaksu levy ja siirretään kakun päälle.