Sain vihdoinki tehtyä Black Bottom Cupcakeseja! Ohjeen löysin Joy of Baking sivulta, ja oli niin herkullisen näköisiä että oli pakko testata. Minulla tais tuo täyte jäädä hieman löysäksi kun levisi tuohon pinnalle vähän liikaa, mutta hyviä oli siittä huolimatta!

Fick äntligen gjort Black Bottom Cupcakes! Receptet hittade jag på sidan Joy of Baking, och de såg så goda ut att jag vart tvungen att testa. Min fyllning blev nog aningen för lös för att den flöt ut lite på cupcaken, men goda var de iallafall! Skriver in receptet på Svenska under: Svenska Recept: Cupcakes

Ohje: (1 cup = n. 2.4 dl)

Tuorejuusto täyte:

1 rs (200 g) maustamatonta tuorejuustoa, huoneen lämpöistä

1/3 cup (65 g) sokeria

1 muna

1/2 tl vanilja aromia

Sekoita tuorejuustoa kunnes on pehmeää. Lisää muut ainekset ja vatkaa kunnes on täyteläistä ja tasaista (älä vatkaa liikaa tai menee liian löysäksi...) Laita sivuun odottamaan.

Suklaa Cupcakes:

1 1/2 cup (195 g) jauhoja

1 cup (200 g) sokeria

1/3 cup (30 g) kaakaota

1 tl soodaa

1/4 tl suolaa

1 cup (240 ml) vettä

1/3 cup (80 ml) öljyä

1 rkl valkoviinietikkaa

1 tl vanilja aromia

Sekoita isossa kulhossa jauhot, sokeri, kaakao, sooda ja suola. Sekoita toisessa kulhossa vesi, öljy, etikka ja vanilja aromi. Kaada kuiviin aineksiin ja sekoita kunnes on tasaista (ei tarvitse vatkailla). Jaa 12 American Cupcakes vuokaan (tein taikinasta 24 mini cupcakea ja 5 american cupcakea) Jaa päälle muutama lusikallinen tuorejuustotäytettä jokaisen cupcaken keskelle.

Paista 175 C uunissa noin 25 min, kunnes juustotäyte on jähmettynyt ja suklaa osa ei enää tikulla kokeilessa ole märkää. Jäähdytä ja nauti! Nämä säilyy jääkaapissa peitettynä 3-4 päivää.