Kuvat on taas niin surkeaa laatua että... Pitää vissiin laittaa joku kuvastudio pystyyn että saa yölläkin hyviä kuvia... 

Tämä kakku on kuitenki rakkaan ystäväni monen kakkublogin surffauksen jälkeen tulos joka piti yhistellä kolmesta eri kakusta... Koristeen mallin ystäväni löysi Kakkuhelmen sivulta, ja tein siittä sitten oman näköisen.

Pohjat olen leikannut suorakaiteen muotoisista pohjista neliön mallisiksi (tarttis hommata neliövuoka). Kostutuksena on vaniljamaito ja täytteenä mansikkamousse. Tässä en ole käyttänyt tukikeppejä kun täyte on niin jämäkkä ja tosiaan tein sen edellisenä yönä valmiiksi,niin pitäisi tuolla täytteellä kestää pieni kerroskakkukin, ja kestikin! Tasoitteena sokerikreemi ja päällä marsipaani. Kaikki koristeet on sokerimassaa.

PALJON ONNEA VIELÄ JAN JASPER OLAVI HIENOSTA NIMESTÄ!

Fotona är så dålig kvalite igen att jag vet inte vad... Får väl fixa upp en fotostudio eller nått så jag får bra foton på natten också...

Den här tårtan är i alla fall resultatet av min kära väns tårtbloggs surfande som jag plockade ihop av tre olika tårtor... Dekorationen på tårtan hittade hon på Kakkuhelmis sida, som jag sen gjorde en egen version av.

Bottnarna har jag skärt upp av rektangulära bottnar (jag behöver en fyrkantig form). Fuktad med vaniljmjölk och fyllningen är jordgubbsmousse. Spacklad med sockerkrem och marsipan på. Alla dekorationer är sockermassa.

GRATTIS ÄN EN GÅNG JAN JASPER OLAVI FÖR DET FINA NAMNET!