Tämä ohje on sivulta Joy of Baking

1 cup = n. 2,4 dl, ohjeesta tulee noin 36 kpl 10 cm pikkuleipiä

3 cup (390 g) Jauhoja

1/2 tl suolaa

1 tl soodaa

225 g voita, huoneen lämpöistä

1 cup (200 g) sokeria

2 munaa

2 tl vanilja-aromia

Sekoita kulhossa jauhot, suola ja sooda.

Vatkaa toisessa kulhossa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat ja vanilja, vatkaa tasaiseksi. Lisää jauhoseos ja sekoita tasaiseksi.

Jaa taikina 2 osaan, kelmuta ja laita jääkaappiin jähmettymään noin 2 tunniksi. Kauli jauhotetulla pöydällä noin 1/2 cm paksuiseksi levyksi ja ota muotilla pikkuleipiä. Siirrä pikkuleivät pellille ja käytä peltiä jääkaapissa noin 10-15 min ennen uuniin laittoa niin pysyvät paremmin muodossaan! Paista 175 asteisen uunin keskitasolla noin 8-10 min, kunnes reunat alkavat ruskettua. Anna jäähtyä ja kuorruta.