250 g tomusokeria

110 g mantelijauhetta

3 munan valkuaista (vähintään päivän levänneitä)

Mausteet esim:

10 g kaakaota tai

vaniljasokeria

Siivilöi mantelijauhe, tomusokeri ja kaakao/vaniljasokeri kulhoon. Vatkaa valkuainen erillisessä kulhossa kovaksi vaahdoksi. Lisää kuivat aineet vaahdon joukkoon nostellen. (Värjää tässä vaiheessa jos tahdot väriä, kuulemma pitäis käyttää tomuvärejä, mutta itse laitoin pastaväriä ja onnistui silläkin.)

Nostele taikina pursotin pussiin ja pursota pieniä ympyröitä (noin 3 cm) leivinpaperille pellille. Paukuta peltiä muutaman kerran (nätisti  ) pöydän pintaan, ja anna levätä pöydällä 30-60 min ennen paistamista. Paista noin 160 C uunissa noin 12 min, pikkusen koosta riippuen ja uunista riippuen.

Valmista täyte (esim suklaaganashe), ja levitä täysin jäähtyneiden pohjien päälle (itse käytän pursotinta) ja aseta toinen pohja täytetyn päälle.

Anna levätä yön yli jääkaapissa, huomattavasti paremman makuisia seuraavana päivänä!

Macaronseissa kuuluu olla rapea pinta ja pehmeä suussa sulava sisusta! Ihania!