200 g marshmallows

1/2 dl vatten

ca. 1 1/2 pkt florsocker

olja

(färg)

Olja en skål, lägg i marshmallows och häll över vattnet. Värm i mikron lite åt gången och rör om emellanåt, till marshmallowsen har smält helt.

Blanda massan och sila i florsocker tills massan är lite fastare.

Häll över massan på ett florsockrat bord och fortsätt bearbeta massan med oljade fingrar. När massan ungefär hålls ihop, men ändå är ganska kletig, lyft över massan på en florsockrad färskfolie. Sikta över florsocker och rulla in massan tätt i färskfolien och ställ den kallt i kylskåp och dra sig gärna till nästa dag.

När du börjar använda massan så värmer man den i mikron några sekunder och bearbetar den på ett florsockrat bord. När den inte fastnar i händerna nån mer så kavlar man ut den till en jämn tjock platta och lyfter över den på tårtan.